Storm å Sary träning

De e tur att vi hästar har lite vikt på oss, hur skulle det se ut med en massa pållar som flög runt i luften huller och buller, inte bra alls. Idag har det stormat å blåst å regnat med andra ord så har det varit ett rent skitväder, men de hindrar inte mig inte, jag har varit ute heeeeeela dagen.
 
Min matte kom å hämtade mig, men jag ville inte gå in egentligen fast jag är ju snäll och lojal precis som en Arab ska vara så jag följde med henne in i stallet och jo lite skönt var det nog att komma in å få klia av sig lite de kliar överallt :).
 
Borstning å polering, kammning av man och svans åsså på med min utrustning, Bah har matte verkligen tänkt att jag ska jobba i detta skitväder, nu är hon väl ändå heltossig, ja ja bara att gilla läget, ut i storm å regn, iväg till Wallöfsgård. Ah tänkte jag här brukar det ju vara rätt skoj, wallöfs gård = hoppning weeeeeeeeeeeeeee lattjolajbans, tjohooooooo. Sary träning de e alltid så roligt å ännu  roligare är det då min matte blev så nöjd med mig jag var tydligen jätte jättefin idag, till å med att Sary sa att jag var toppenfin idag :) , tänk om jag hade hoppat så fint och bra på tävling oxå å fått visa alla att jag kan faktiskt hoppa, men men har man scenskräck så har man, men förhoppnings vis så går det att träna bort :)
 
Nog om detta 2 mycket nöjda flickor som for hem till stallet tilsammans den ena är jag som lycklig bär den andra på min fina rygg, regn å blåst var som borta i fantasin i alla fall ( fast på riktigt så var det fortfarande skitväder ute)
 
 

Bebis sjuk....

Fick plötsligt ett infall av bebis sjuka, här är jag och min Bebis Lilla Gubben, men han blir 3 år i mars 2013, tänk va fort tiden går <3
 

28 december

 
Mulafton har varit bra detta år oxå, fick massor med gottis i min krubba och morgonhink, äpplen, päron, morötter och apelsin mumsigt värre :)  fick även en massa gottis på muldagen å på annandag mule :) så min mulhelg har varit toppen, hoppas er oxå varit bra. Matte och jag vi har försökt att vara ut varje dag tilsammans fast det har varit kallt, men lördag den 22 december var vi ingenstans då var det -33 grader brrrrrr
 
men för övrigt har vi varit å travat och galoppat runt byn, jo vi har plumsat i snön oxå :) det har kommit massor med snö så där en 60-70 cm jättemysigt och bara lös snö, de e så fluffigt å kul att lattja i :).
 
Idag har matte å jag haft skoj tillsammans vi har varit på Robban hoppträning idag å det har varit lattjokul :) vi kunde tyvärr inte hoppa så högt då ridbanan var lite oplogad så den var lite gropig å kunde va lite hal under snön, men det gjorde inget vi hade jätteroligt tillsammans
 
De var väl lite av vad jag gjort den närmaste tiden, nu nalkas nyhårs afton och då går vi in tidigare då människorna har en massa dumheter för sig, de försöker att spränga himlen. Jo just ja jag måste berätta vad som hände förra Ny hårs aftonen..... någon tokig människa sköt raketer här i byn inte så långt från oss (våra hagar som vi går i) det var inte på  natten utan på sen eftermiddag, någon sköt iväg en som gick i rött... den for upp i luften åsså ner igen ... ner i våra hagar där den fortsatte att lysa, alla 17 hästar som bor här fick panik, vi sprang som tok fram å tillbaka i våra hagar, alltså tänk om den hade landat på någon av oss eller tuttat eld på någons täcke. Usanimej så hemskt, så snälla tänk på hur ni skjuter era raketer å bomber, eller ännu bättre använd inget av det utan tänk på oss tama och vild a djur, min familj tänder ljuslyktor istället de e så vackert då de far upp i skyn.

I huvudet på Ekcellencjia

Ett arabiskt Fullblod, det är jag det eller Ekcellencjia (Exi) jag är född 2002. Här är lite tankar å funderingar och lite om mig å min matte. Det är tänkt att vi ska ut på tävlingsbanorna sen då både jag å min matte älskar att hoppa. Som sagt en blogg vinklat från ett annat håll

RSS 2.0