Konstig familj

Alltså vill bara göra ett snabbinlägg om min konstiga familj, alltså de som inte bor i stallet. Konstigast av alla är nog familjens gammelkatt, farbror Allak, jaa han är väl konstigare än konstigast, hagn jagar tydligen en sugmojjäng som människorna använder inne i huset för att suga upp råttor, jaa ni läste rätt suga upp råttor..... nå lägger ut en film på denna tossepelle.
 
 
jag säger bara det att ALDRIG I LIVET att de skulle få suga in mig på de sättet!!!! Knäppa katt.
(jo han spinner tydligen oxå bara man tittar på honom)
 
sen har vi tant Lolita familjens andra kissekatt, tja hon är väl dom hon är oxå springer ut å in å äter bara torrfoder inte ens kött äter hon det tycker jag om, tror att hon kan få dela hö med mig :) jo hon springer benen efter stormatte, de e tydligen mattes kissekatt hon är egentligen inte så konstig.
 
Tant Trollet hon är rolig hon, hon kan sitta en hel dag i ded där lilla utrymmet i bilen som liksom hare en lucka man kan öppna, fast det är 32 grader varmt å då minsann då hon sitter där då skäller hon inte till eller på någon, bara hon får vara beredd att eventuellt få åka bil, självklart är luckan öppen då hon sitter där på sommarn.
 
Ja så var det väl jag då, en hopptävlings ponny med scenskräck..... vad ska man säga   höhöhö ingenting, harre gott alla nu vill jag få SNÖÖÖÖÖÖÖ


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

I huvudet på Ekcellencjia

Ett arabiskt Fullblod, det är jag det eller Ekcellencjia (Exi) jag är född 2002. Här är lite tankar å funderingar och lite om mig å min matte. Det är tänkt att vi ska ut på tävlingsbanorna sen då både jag å min matte älskar att hoppa. Som sagt en blogg vinklat från ett annat håll

RSS 2.0